Ett bra sätt att summera en längre period av arbete, studier, ett projekt eller kanske en resa kan vara att skapa en blogg. En blogg behöver inte vara en aktiv dagbok som ständigt fylls på utan kan vara ett arkiv över en period som har ett slut. Bloggen kan skapas under tiden eller som en summering efter periodens slut.

En sådan blogg skapade jag under slutet av mina två års studier på Medieinstitutet. Jag har samlat uppgifter, små produktioner och research i ”Blogg från skolbänken”. Jag har skapat olika kategorier för inläggen  för att det skall gå att filtrera, du kan också söka bland inläggen. Bloggen är gjord i WordPress gratisvariant för bloggar och det fungerar verkligen helt över förväntan. Snabbt att sätta upp och hur smidigt som helst. Rekommenderar. Titta in på min blogg från skolbänken, klicka på bilden nedan.