Under min utbildning på Medieinstitutet ägnade jag många timmar åt att skapa små produktioner för att testa idéer och skapa erfarenhet av olika produktionsprogram och arbetssätt.

Du hittar en massa olika små produktioner och övrigt material jag arbetat med i min utbildning i denna Blogg från skolbänken, klicka här.

Som examensarbete skapade jag ett spel som kan köras från en surfplatta med verksamheten i förskolan som tänkt mottagare. Titta gärna på spelet och klicka runt. Om du använder en surfplatta kommer den fråga om du vill ladda ner en app – en spelare från Articulate. Gör gärna det, den är gratis och gör så att du kan titta på produktioner även när du är off line.

Klicka på bilden nedan för att öppna spelet.

 

 

 

 

 

 

 

För att se en kort presentation (en film) av bakgrunden till spelet och tanken bakom användningen, klicka här.